Stell og vedlikehold

Rustforebygging

Alle Varaneo El-Mopeder er designet for å gi maksimal rustmotstand. Det anbefales uansett at du sjekker din El-Moped regelmessig og beskytter med rustbeskyttelse. Hvis scooteren din har blitt utsatt for overdreven fuktighet, kan du også tørke den etter turen. Ved kjøring på vinter bør den også rengjøres ofte for å fjerne salt.

Rengjøring

Bruk bare rengjøringsmidler av høy kvalitet som er egnet for den tiltenkte bruken, og følg instruksjonene. Ikke rett vannstrålene mot sensitive områder som frontlykter, tenningslås eller betjeningselementer, spesielt ikke med høytrykk. Forsikre deg om at batterirommene til Varaneo El-Mopeden ikke kommer i kontakt med vann. Rengjør helst setet med en fuktig klut.

Håndtere batteriet

Batteriet er hjertet til din Varaneo El-Moped. Derfor bør du sørge for optimal drift av batteriet til enhver tid. Ta alltid ut batteriene fra el-mopeden for å lade det ut, og bruk bare den medfølgende strømadapteren for å lade batteriene. Hvis utetemperaturen er lav, bør batteriene tas med i huset i lengre perioder ved inaktivitet eller over natten. Hvis du ikke bruker den om vinteren, må du lade batteriet ca. hver åttende til tiende uke minst halvveis for å forhindre dyp utladning og skade.